Het Kreitenhuys

E-choppers
Super leuk uitje om de regio eens te verkennen! Te huur bij ons in combinatie met een arrangement. We starten klein en met beperkte mogelijkheid. We hebben 2 modellen in de verhuur. Vraag gerust naar wat er mogelijk is en wat wij u kunnen bieden.

Een E-Chopper is een elektrische scooter met een uniek uiterlijk. Met een breed stuur en dikke banden hebben ze veel weg van een echter chopper. Door de elektrische aandrijving tevens geluidloos. Gegarandeerd rijplezier!
Vanaf heden nieuw bij ons!

Let op: voor het besturen van een E-chopper dient u in het bezit te zijn van een AM-B rijbewijs. U rijdt over openbare verharde wegen, hier is ten alle tijden de Nederlandse Verkeerswetgeving van toepassing. Deelname aan E-Chopper rijden is volledig op eigen risico.

De verhuur van de E-choppper is uitsluitend in combinatie met een van onze arrangementen.

Grote / kleine lettertjes
Voor het rijden op de E-Chopper raden wij aan:
- geschikte schoenen (geen slippers / open schoenen)
- dichte tassen / niet te veel losse spullen
- een telefoon met voldoende batterij om de route te kunnen volgen
- een zonnebril of hoofddeksel voor goed zicht

Administratie & borg:
Wij vragen u een borg te betalen dit is €100,- bij minder dan 4 personen en €250,- bij 4 personen of meer. Bij het opvolgen van de instructies & het op een juiste manier gebruiken van het materiaal zullen er geen problemen zijn. Op het moment dat u de E-Chopper netjes en geheel zonder schade terugbrengt ontvangt u de borg retour.

Tevens dient u een huurovereenkomst in te vullen en aan te tonen dat u in het bezit bent van een rijbewijs. De korte (door ons gegeven) instructie is verplicht voor uw eigen veiligheid.

Arrangementen
2 uurs lunch arrangement – start om 10:30 uur
We starten met een korte instructie over het rijden op de e-chopper. Tevens zorgen we voor de juiste administratie zoals het invullen van een huurovereenkomst & betaling van de borg. U volgt een (digitale) routekaart & beschrijving van 30 km. Deze start vanuit Udenhout en neemt u mee door het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen. U krijgt een heerlijke uitgebreide picknick mee voor onderweg. U kan hier op een zelfgekozen plek gedurende de route van genieten. Na ongeveer 2 uur zal u weer bij ons terug zijn.
€ 39,50 per persoon

2 uurs borrel arrangement – start om 14:30 uur
We starten met een korte instructie over het rijden op de e-chopper. Tevens zorgen we voor de juiste administratie zoals het invullen van een huurovereenkomst & betaling van de borg. U volgt een (digitale) routekaart & beschrijving van 30 km. Deze start vanuit Udenhout en neemt u mee door het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen. U krijgt een heerlijke borrelbox mee inclusief een frisje. U kan hier op een zelfgekozen plek gedurende de route van genieten. Na ongeveer 2 uur zal u weer bij ons terug zijn.
€ 37,50 per persoon

2 uur rijden & onbeperkt lunchen
start om 10:00 uur of 12:00 uur

U volgt een (digitale) routekaart & beschrijving van 30 km. Deze start vanuit Udenhout en neemt u mee door het prachtige natuurgebied de Loonse en Drunense duinen. Het rijden op de E-chopper combineren we in de arrangement met onze heerlijke onbeperkte lunch. https://www.hetkreitenhuys.nl/onbeperkt-lunchen U kan zelf aangeven welke volgorde uw voorkeur heeft.
€ 44,00 per persoon