Het Kreitenhuys

Het rijden op de e-chopper geeft u veel mogelijkheden!

Starttijden zijn in overleg met ons. We vragen u ongeveer een half uur voor vertrek aanwezig te zijn voor het papierwerk en een korte instructie.

U rijdt een prachtige duinenroute, zoals de naam al zegt, een route door onze mooie Loonse en Drunense duinen. Zandvlaktes, bossen en heidevlaktes wisselen elkaar steeds af. Deze route is circa 28 km en heeft een duur van 2 à 2,5 uur.

Het rijden op een E-chopper wordt bij ons gecombineerd met een van onderstaande arrangementen.
Wij hebben 10 E-choppers ter beschikking.

Een E-Chopper is een elektrische scooter met een uniek uiterlijk. Met een breed stuur en dikke banden hebben ze veel weg van een echter chopper. Door de elektrische aandrijving tevens geluidloos. Gegarandeerd rijplezier!
Wij hebben 10 E-choppers ter beschikking

Let op: voor het besturen van een E-chopper dient u in het bezit te zijn van een AM-B rijbewijs. U rijdt over openbare verharde wegen, hier is ten alle tijden de Nederlandse Verkeerswetgeving van toepassing. Deelname aan E-Chopper rijden is volledig op eigen risico.

De verhuur van de E-choppper is uitsluitend in combinatie met een van onze arrangementen.

Grote / kleine lettertjes
Voor het rijden op de E-Chopper raden wij aan:
- geschikte schoenen (geen slippers / open schoenen)
- dichte tassen / niet te veel losse spullen
- een telefoon met voldoende batterij om de route te kunnen volgen
- een zonnebril of hoofddeksel voor goed zicht

Administratie & borg:
Wij vragen u een borg te betalen dit is €100,- bij minder dan 4 personen en €250,- bij 4 personen of meer. Bij het opvolgen van de instructies & het op een juiste manier gebruiken van het materiaal zullen er geen problemen zijn. Op het moment dat u de E-Chopper netjes en geheel zonder schade terugbrengt ontvangt u de borg retour.

Tevens dient u een huurovereenkomst in te vullen en aan te tonen dat u in het bezit bent van een rijbewijs. De korte (door ons gegeven) instructie is verplicht voor uw eigen veiligheid.

Lunch-arrangement
Voor onderweg krijgt u een koeltas mee met een heerlijke picknick bestaande uit vers afgebakken broodjes, zoet & hartig beleg, een sapje, een zoete verrassing en alle verdere benodigdheden inclusief kleedje. U kan hier op een zelfgekozen plek gedurende de route van genieten.
€ 37,00 p.p.

Borrel-arrangement
Voor onderweg krijgt u een koeltas mee met een heerlijk borrelplankje. Bestaande uit boerenkaaspuntjes, luxe charcuterie, cherrytomaatjes, notenmelange, boerenballetjes en yakitorispiesjes. Inclusief een frisje (alcohol nuttigen tijdens het rijden is niet toegestaan) en een kleedje. U kan hier op een zelfgekozen plek gedurende de route van genieten.
€ 35,00 p.p.

Onbeperkt lunch arrangement
Combineer het rijden op de e-chopper met daarna genieten van ons heerlijke onbeperkt lunch concept. Let op: dit is dus geen lunch voor onderweg, dit is na afloop van het rijden bij ons in het restaurant. Niet bekend met dit concept?
Kijk dan op https://www.hetkreitenhuys.nl/onbeperkt-lunchen

Om van deze combinatie gebruik te maken vragen wij u rekening te houden met onderstaande tijden. Overleg en kleine aanpassingen zijn uiteraard mogelijk.

Starttijd duinenroute:
rijden om 11:00 uur – lunch om 13:00 uur
of lunch om 12:00 – rijden om 15:00 uur

Duinenroute: € 46,00 p.p